Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki
Promocja

Nalewki, czyli najlepsze wyniki moich eksperymentów. Jak łączyć smaki

Kod produktu: projekt-kNalewki23
Kod kreskowy: projekt-9788383171302
Wydawnictwo:Wydawnictwo Pascal
Typ oprawy:twarda
Liczba stron:240
ISBN:978-83-8317-130-2
Premiera:2023-05-31
Rok wydania:2023
Wybierz:
Już od:
Cena promocyjna:
64,99PLN 32,50PLN
Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed promocją:64,99PLN
Ilość: szt.
Promocja do dnia: 2024-10-27

Owoce, zioła i alkohol – to tylko początek!

 

Kolejny krok to eksperymentowanie i próby łączenia ze sobą różnych składników. A to już nie lada wyzwanie! Niektóre pasują do siebie bardziej niż inne, dlatego oprócz sprawdzonego przepisu przy każdej nalewce znajdziesz listę produktów, które najlepiej się z nią komponują i najpełniej podbijają jej smak.

 

Zainspiruj się i odkryj ulubione kompozycje!

 

To nie wszystko! Do każdego przepisu przygotowałem też porady ułatwiające cały proces, a także ciekawostki, którymi zaimponujesz znajomym w trakcie wspólnej degustacji. Nalewki to hobby dla cierpliwych, ale efekt końcowy jest tego wart! Dzielę się doświadczeniami i obserwacjami, dzięki którym przygotujesz idealną nalewkę! Daję 100% gwarancji!

 

Przekonaj się, jak smakują: wódka mandarynkowa, kurkumówka, nalewka z suszu, jarzębinówka, rabarbarówka z szałwią czy przepalanka. Nie bój się eksperymentować! Pamiętaj, że nawet jeśli dokładnie odtworzysz przepis, to owoce każdego roku są inne, co może wpłynąć na smak i aromat. Ale gdy w końcu otworzysz butelkę, pozostanie już tylko długo biesiadować i rozmawiać, delektując się kieliszkiem przepysznego trunku!

Na tym właśnie polega MAGIA domowych nalewek.

 

Piotr Ogiński















Na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookies. Klikając „Przechodzę dalej” wyrażasz zgodę na stosowanie wszystkich typów plików cookies, w tym cookies statystycznych i reklamowych. Klikając „Odmawiam” wyrażasz zgodę na stosowanie wyłącznie plików cookies niezbędnych do prawidłowego działania strony. Więcej informacji o plikach cookies znajdziesz w Polityce prywatności.












.
Przechodzę dalej