projekt-9788383174914 (1)Umami. Jak smakuje Japonia. Poznaj smaki japońskich miast, lokalne targi i knajpki, mistrzów kuchni i specjalne przepisy. Wszystko o japońskiej gastronomii (2)Umami. Jak smakuje Japonia. Poznaj smaki japońskich miast, lokalne targi i knajpki, mistrzów kuchni i specjalne przepisy. Wszystko o japońskiej gastronomii (3)Umami. Jak smakuje Japonia. Poznaj smaki japońskich miast, lokalne targi i knajpki, mistrzów kuchni i specjalne przepisy. Wszystko o japońskiej gastronomii (4)Umami. Jak smakuje Japonia. Poznaj smaki japońskich miast, lokalne targi i knajpki, mistrzów kuchni i specjalne przepisy. Wszystko o japońskiej gastronomii (5)Umami. Jak smakuje Japonia. Poznaj smaki japońskich miast, lokalne targi i knajpki, mistrzów kuchni i specjalne przepisy. Wszystko o japońskiej gastronomii (6)Umami. Jak smakuje Japonia. Poznaj smaki japońskich miast, lokalne targi i knajpki, mistrzów kuchni i specjalne przepisy. Wszystko o japońskiej gastronomii (7)Umami. Jak smakuje Japonia. Poznaj smaki japońskich miast, lokalne targi i knajpki, mistrzów kuchni i specjalne przepisy. Wszystko o japońskiej gastronomii (8)
NowośćPromocja

Umami. Jak smakuje Japonia. Poznaj smaki japońskich miast, lokalne targi i knajpki, mistrzów kuchni i specjalne przepisy. Wszystko o japońskiej gastronomii

Kod produktu: projekt-kUmami25
Kod kreskowy: projekt-9788383174914
Wybierz:
Już od:
Cena promocyjna:
74,99PLN 37,50PLN
Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed promocją:52,49PLN
szt.
Promocja do dnia: 2025-07-31
Dlaczego w Japonii owce są na diecie szparagowej, a łososie jedzą skórki z winogron? Tomasz Cegielski, wieloletni mieszkaniec Tokio, zabiera nas w podróż pełną smaków i zapachów! Odkrywa przed nami tajniki japońskiej gastronomii, pokazuje zarówno tanie knajpki z rāmenem, jak i ekskluzywne restauracje z tradycyjnym sushi. Spaceruje wąskimi alejkami pełnymi szyldów, lampionów i miejsc, gdzie stołują się okoliczni mieszkańcy. Wpada do yakiniku-ya, gdzie można samodzielnie przygotować na grillu japońską wołowinę wagyū oraz inne specjały. A to tylko początek! Z tej książki dowiesz się m.in: • Czy wołowina Kōbe to rzeczywiście najlepsze czerwone mięso w Japonii? • Co, gdzie i jak zamówić oraz ile to kosztuje? • Która potrawa jest bardziej śmiercionośna od fugu? • Czym się różni tempura od furai? • Czy najlepsze sushi znajdziemy w najdroższych restauracjach? • Co zjeść w Tokio, Osace czy Sapporo? Dlaczego w Japonii owce są na diecie szparagowej, a łososie jedzą skórki z winogron? Tomasz Cegielski, wieloletni mieszkaniec Tokio, zabiera nas w podróż pełną smaków i zapachów! Odkrywa przed nami tajniki japońskiej gastronomii, pokazuje zarówno tanie knajpki z rāmenem, jak i ekskluzywne restauracje z tradycyjnym sushi. Spaceruje wąskimi alejkami pełnymi szyldów, lampionów i miejsc, gdzie stołują się okoliczni mieszkańcy. Wpada do yakiniku-ya, gdzie można samodzielnie przygotować na grillu japońską wołowinę wagyū oraz inne specjały. A to tylko początek! Z tej książki dowiesz się m.in: • Czy wołowina Kōbe to rzeczywiście najlepsze czerwone mięso w Japonii? • Co, gdzie i jak zamówić oraz ile to kosztuje? • Która potrawa jest bardziej śmiercionośna od fugu? • Czym się różni tempura od furai? • Czy najlepsze sushi znajdziemy w najdroższych restauracjach? • Co zjeść w Tokio, Osace czy Sapporo? Dlaczego w Japonii owce są na diecie szparagowej, a łososie jedzą skórki z winogron? Tomasz Cegielski, wieloletni mieszkaniec Tokio, zabiera nas w podróż pełną smaków i zapachów! Odkrywa przed nami tajniki japońskiej gastronomii, pokazuje zarówno tanie knajpki z rāmenem, jak i ekskluzywne restauracje z tradycyjnym sushi. Spaceruje wąskimi alejkami pełnymi szyldów, lampionów i miejsc, gdzie stołują się okoliczni mieszkańcy. Wpada do yakiniku-ya, gdzie można samodzielnie przygotować na grillu japońską wołowinę wagyū oraz inne specjały. A to tylko początek! Z tej książki dowiesz się m.in: • Czy wołowina Kōbe to rzeczywiście najlepsze czerwone mięso w Japonii? • Co, gdzie i jak zamówić oraz ile to kosztuje? • Która potrawa jest bardziej śmiercionośna od fugu? • Czym się różni tempura od furai? • Czy najlepsze sushi znajdziemy w najdroższych restauracjach? • Co zjeść w Tokio, Osace czy Sapporo?

Dlaczego w Japonii owce są na diecie szparagowej, a łososie jedzą skórki z winogron?

Tomasz Cegielski, wieloletni mieszkaniec Tokio, zabiera nas w podróż pełną smaków i zapachów! Odkrywa przed nami tajniki japońskiej gastronomii, pokazuje zarówno tanie knajpki z rāmenem, jak i ekskluzywne restauracje z tradycyjnym sushi. Spaceruje wąskimi alejkami pełnymi szyldów, lampionów i miejsc, gdzie stołują się okoliczni mieszkańcy. Wpada do yakiniku-ya, gdzie można samodzielnie przygotować na grillu japońską wołowinę wagyū oraz inne specjały. A to tylko początek!

Z tej książki dowiesz się m.in:

    Czy wołowina Kōbe to rzeczywiście najlepsze czerwone mięso w Japonii?

    Co, gdzie i jak zamówić oraz ile to kosztuje?

    Która potrawa jest bardziej śmiercionośna od fugu?

    Czym się różni tempura od furai?

    Czy najlepsze sushi znajdziemy w najdroższych restauracjach?

    Co zjeść w Tokio, Osace czy Sapporo?