projekt-9788376429632
Promocja

Sezonowe warzywo

Kod produktu: projekt-kSezonoweWarzywo17
Kod kreskowy: projekt-9788376429632
Wydawnictwo:Wydawnictwo Pascal
Typ oprawy:twarda
Liczba stron:256
ISBN:978-83-7642-963-2
Premiera:2017-03-22
Rok wydania:2017
Wybierz:
Już od:
Cena promocyjna:
64,90PLN 32,45PLN
Najniższa cena z ostatnich 30 dni przed promocją:32,45PLN
Ilość: szt.
Promocja do dnia: 2024-05-26

szparagi • pomidor • brukselka • bakłażan • papryka • pietruszka • cebula

fasolka szparagowa • ogórek

 

Sezonowe warzywo to kolejna porcja przepisów na dania, których głównymi bohaterami są jarzyny. Upiecz cytrynowe szparagi, ugotuj najlepszą pomidorówkę, zamarynuj cebulę. Usmaż pietruszkowe placki i sprawdź, jak smakuje brukselka z kozim twarożkiem. Prosto, oryginalnie, obłędnie smacznie.

100 przepisów na potrawy bezmięsne • wersje wegańskie i bez glutenu

Dość gardzenia warzywami, bezlitosnego wyciągania ich na brzeg talerza, wyławiania z zupy. Grillowane dymki, spaghetti z ogórkiem, wędzone brownie z bakłażanem i ciasto pietruszkowe Dominiki Wójciak przekonają nawet roślinosceptyków do zakupów w najbliższym warzywniaku.

Basia Starecka, autorka bloga Nakarmiona Starecka,

zastępczyni redaktor naczelnej KUKBUK-a

 

Gotowanie nie musi być pracochłonne ani skomplikowane. Zwłaszcza gdy do dyspozycji masz świeże warzywa. Dominika wie, jak przyrządzić jarzyny, by nabrały wdzięku i zaciekawiły podniebienie. Grillowana fasolka szparagowa z kopytkami, słodka marchewka zestawiona z egzotycznymi wodorostami, chłodnik z małosolnych ogórków z awokado – to zaledwie kilka prostych pomysłów, które aż się proszą, żeby je wypróbować.

Małgosia Minta, dziennikarka, autorka książek kulinarnych i bloga Minta Eats

Kupujący ten produkt kupili także:

Na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookies. Klikając „Akceptuję wszystkie” wyrażasz zgodę na stosowanie wszystkich typów plików cookies, w tym cookies statystycznych i reklamowych. Klikając „Odmawiam” wyrażasz zgodę na stosowanie wyłącznie plików cookies niezbędnych do prawidłowego działania strony. Więcej informacji o plikach cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Akceptuję wszystkie