projekt-9788381036573

Kiszonki i fermentacje. Bestseller w nowej odsłonie

Kod produktu: projekt-kkiszonkinew_miękka20
Kod kreskowy: projekt-9788381036573
Wydawnictwo:Wydawnictwo Pascal
Typ oprawy:miękka
Liczba stron:288
ISBN:978-83-8103-657-3
Premiera:2023-01-01
Rok wydania:2020
Wybierz:
Już od:
Cena:
39,90PLN
Ilość: szt.

ALEKSANDER BARON ZNOWU SIEJE FERMENT!

Autor „Kiszonek i fermentacji” powraca z rozszerzonym wydaniem swojej bestsellerowej książki. Jeszcze więcej przepisów. Jeszcze więcej inspiracji. Jeszcze więcej zabawy.

Czy masz ochotę na:

Stir-fry z kiszonymi burakami i jarmużem?
Tatar z kiszonym czosnkiem, rzodkiewką i trąbką śmierci?
Kiszone migdały?
Krupnik na fermentowanej kaszy gryczanej?
A może kiszoną krwawą mary?

Mistrz kuchni zaskakuje śmiałymi fermentacjami i niebanalnymi eksperymentami. Pokazuje też, jak tradycyjne potrawy przygotować w nowej aranżacji. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt!

ALEKSANDER BARON ZNOWU SIEJE FERMENT!

Autor „Kiszonek i fermentacji” powraca z rozszerzonym wydaniem swojej bestsellerowej książki. Jeszcze więcej przepisów. Jeszcze więcej inspiracji. Jeszcze więcej zabawy.

Czy masz ochotę na:

Stir-fry z kiszonymi burakami i jarmużem?
Tatar z kiszonym czosnkiem, rzodkiewką i trąbką śmierci?
Kiszone migdały?
Krupnik na fermentowanej kaszy gryczanej?
A może kiszoną krwawą mary?

Mistrz kuchni zaskakuje śmiałymi fermentacjami i niebanalnymi eksperymentami. Pokazuje też, jak tradycyjne potrawy przygotować w nowej aranżacji. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt!