Jedzenie, że ogień. Grill, ognisko, gotowanie w plenerzeJedzenie, że ogień. Grill, ognisko, gotowanie w plenerzeJedzenie, że ogień. Grill, ognisko, gotowanie w plenerzeJedzenie, że ogień. Grill, ognisko, gotowanie w plenerzeJedzenie, że ogień. Grill, ognisko, gotowanie w plenerzeJedzenie, że ogień. Grill, ognisko, gotowanie w plenerzeJedzenie, że ogień. Grill, ognisko, gotowanie w plenerzeJedzenie, że ogień. Grill, ognisko, gotowanie w plenerze

Jedzenie, że ogień. Grill, ognisko, gotowanie w plenerze

Kod produktu: projekt-kJedzenieŻeOgień23
Kod kreskowy: projekt-9788381039642
Wydawnictwo:Wydawnictwo Pascal
Typ oprawy:twarda
Liczba stron:256
ISBN:978-83-8103-964-2
Premiera:2023-04-26
Rok wydania:2023
Wybierz:
Już od:
Cena:
69,99PLN
Ilość: szt.

Ta książka całkowicie zmieni twoje spojrzenie na gotowanie w plenerze!

Znajdziesz tu przepisy autorskie oraz klasyczne, przeniesione z kuchni tradycyjnej do polowej, by żar z ogniska dodał im prawdziwego ognia. Wypróbujesz zaskakujące połączenia składników, poznasz nowe techniki gotowania i stworzysz smaki, których nie da się uzyskać na domowej kuchence!

Ciesz się kulinarnymi przygodami i biesiadowaniem w dobrym towarzystwie. Zorganizuj prawdziwą ucztę w ogrodzie czy przy ognisku, wypraw przyjęcie dla dzieci, oczaruj drugą połówkę randką w plenerze. Może i w tobie obudzi się chęć pierwotnego gotowania?

Zostań fire chefem – poznaj kuchnię ognia!

 

Tu dzieje się magia. Patrycja zabiera nas w kulinarną podróż po świecie, czerpie z natury, w niezwykły sposób łączy proste składniki. Jest sezonowo, barwnie, aromatycznie. Przeczytałam, obejrzałam i natychmiast chcę próbować. Zastanawiam się tylko, co pójdzie na pierwszy ogień.

Beata Grątkowska, autorka książek i bloga Praktykulinarni.com

 

To nie przepisy – to gotowe scenariusze na przygody poza domem z przyjaciółmi i bliskimi! Z tą książką porzucisz kuchnię i niezależnie od pory roku pobiegniesz rozpalać ogień.

Ola Czapla-Oslislo, recenzentka kulinarna i autorka BlogOstryga.pl

 

Ogień to żywioł, który od milionów lat daje ludziom poczucie bezpieczeństwa i ciepło, a Patrycji udało się go ujarzmić. Ta książka wprowadzi was w niezwykły świat potraw z grilla i BBQ.

Andrzej Gibas, brązowy medalista Mistrzostw Świata BBQ

Kupujący ten produkt kupili także:

Na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookies. Klikając „Przechodzę dalej” wyrażasz zgodę na stosowanie wszystkich typów plików cookies, w tym cookies statystycznych i reklamowych. Klikając „Odmawiam” wyrażasz zgodę na stosowanie wyłącznie plików cookies niezbędnych do prawidłowego działania strony. Więcej informacji o plikach cookies znajdziesz w Polityce prywatności.
Przechodzę dalej