projekt-9788381035255

Jak jeść, by nie tyć i nie chorować

Kod produktu: projekt-kJakJeśćByNieTyć19
Kod kreskowy: projekt-9788381035255
Wydawnictwo:Wydawnictwo Pascal
Typ oprawy:miękka
Liczba stron:304
ISBN:978-83-8103-525-5
Premiera:2019-10-30
Rok wydania:2019
Wybierz:

Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny to nie wyrok!

Anna Powierza, która na co dzień zmaga się z insulinoopornością, wie z doświadczenia, jakim problemem jest życie, gdy je się zdrowo, a jednak nadal się tyje

Po postawieniu diagnozy udało jej się błyskawicznie schudnąć! Odzyskała też energię i harmonię wewnętrzną. Dziś dzieli się swoimi spostrzeżeniami i podpowiada, jak znaleźć odpowiedzi na pytania:

·        Czego unikać w diecie?

·        Co z zajadaniem stresu?

·        Czy istnieje dieta idealna dla osób chorych na insulinooporność?

·        Jak dobierać najlepsze produkty spożywcze?

·        Emocje – jak sobie z nimi radzić?

·        Jakie codzienne nawyki należy zmienić?

·        Jak jeść i nie tyć?

Jedzenie jest jednym z najistotniejszych elementów w życiu. Może być trucizną lub lekarstwem i pomocą w walce z chorobami. Dlatego warto wiedzieć, czym karmimy nasz organizm!















Na naszej stronie wykorzystujemy pliki cookies. Klikając „Przechodzę dalej” wyrażasz zgodę na stosowanie wszystkich typów plików cookies, w tym cookies statystycznych i reklamowych. Klikając „Odmawiam” wyrażasz zgodę na stosowanie wyłącznie plików cookies niezbędnych do prawidłowego działania strony. Więcej informacji o plikach cookies znajdziesz w Polityce prywatności.












.
Przechodzę dalej