Gotujemy zdrowo z Markiem Zarembą

warsztaty zaremba12

Czy jedzenie może leczyć? Marek Zaremba, autor książki „Leczenie dietą”, przekonuje że tak. Trzeba tylko wiedzieć, co ugotować. Na warsztatach kulinarnych w salonie wystawowym Miele dziennikarze pism kulinarnych i poświęconych zdrowiu uczyli się, jak przygotować proste i pyszne potrawy, które mogą poprawić nam samopoczucie.

Co trafiło na talerze? Między innymi gęsta zupa paprykowo-pomidorowa z orzechami, sałatka z kaszy jaglanej ze szparagami i pieczoną dynią oraz kakaowy deser z nasionami chia i musem owocowym. Sałatki, zupy, przekąski…

Tak różne dania łączy jedno: nie tylko świetnie smakują, ale i pomagają skutecznie walczyć z kandydozą.

Relację zdjęciową znajdziesz TU.
Mapa strony Polityka prywatności Chcesz wyrazić swoją opinię? Napisz do nas | Masz problem?  Skontaktuj się                                                              |