TRADYCYJNIE CZY NOWOCZEŚNIE?
A GDYBY TO POŁĄCZYĆ?
Daria Ładocha wpadła na świetny pomysł – odchudziła znane wszystkim dania tak, by powróciły na nasze stoły we współczesnej odsłonie! Autorka w wyjątkowy sposób łączy smaki swojego dzieciństwa z nowoczesnymi produktami. Pyszne polskie dania stały się proste, lekkie i jeszcze smaczniejsze!
- krupnik z pęczakiem, suszonymi grzybami i rozmarynem
- bigos z grzybami shiitake
- pasta jajeczna z awokado, ogórkiem małosolnym i kolendrą
- mizeria w śmietanie z orzechów nerkowca z sezamem
- budyń z tapioki z malinami
Rozkoszuj się cudownymi smakami dzieciństwa bez wyrzutów sumienia.
Gotuj lekko i nowocześnie, korzystając z bogactwa tradycyjnej polskiej kuchni!
Zapraszam serdecznie do krainy moich wspomnień…
Daria Ładocha