Kiszonki i fermentacje Aleksandra Barona na Smolnej - fotorelacja

14606441_10154424911436550_6954303280588963726_n5 października świętowaliśmy premierę książki Aleksandra Barona "Kiszonki i fermentacje". Impreza odbyła się na 19. piętrze Smolna8Studio z pięknym widokiem na deszczową Warszawę. Przygotowane przez Autora i załogę jego restauracji Solec 44 kiszonki były niesamowite!
Były to m.in.: kiszone rzodkiewki o pięknym zapachu, zupa z kiszonych pomidorów, kiszone liście i łodygi buraka liściowego, uszak kiszony z czosnkiem i olejem rzepakowym czy fermentowane (prawie dwa lata!) głąby z miodem i olejem rzepakowym.
Zaproszeni zostali dziennikarze, blogerzy oraz wszyscy fani domowej fermentacji. Premierę uświetnił pokaz zdjęć, które nie znalazły się w książce oraz pokaz filmu (sami zobaczcie: http://bit.ly/2dhaarn ). Był również czas na opowieści, miłe rozmowy i oczywiście podpisywanie książek. Partnerem wydarzenia był DOM Bliskowice wraz ze swoimi winami.

Fotorelację z wydarzenia zobaczycie TUTAJ
Mapa strony Polityka prywatności Chcesz wyrazić swoją opinię? Napisz do nas | Masz problem?  Skontaktuj się                                                              |