Warsztaty kuchni tajskiej z Darią Ładochą



Kuchnia tajska pełna jest wyrazistych smaków i aromatów. Wraz z naszą autorką, postanowiliśmy pokazać jak robi się najlepsze Pad Thai czy Tom Khaa.

Warsztaty zorganizowaliśmy w Instytucie Sztuki Kulinarnej (ul. Wołodyjowskiego 47) w Warszawie, gdzie Daria Ładocha szkoli jak gotować po tajsku, ale również jak robić to zdrowo!

W menu znalazła się zupa Tom Khaa, sałatka z mango i krewetkami, prawdziwe Pad Thai oraz banany w mleku kokosowym. Wszystko przygotowaliśmy szybko i sprawnie, by później delektować się smakami nie z tej ziemi!

Zdjęcia z warsztatów możecie zobaczyć tu: http://on.fb.me/1O7NuYI
Mapa strony Polityka prywatności Chcesz wyrazić swoją opinię? Napisz do nas | Masz problem?  Skontaktuj się                                                              |