Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 2

Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 2
Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 2
9788381030915
Premiera:2017-10-25
ISBN:978-83-8103-091-5
Liczba stron:160
Format:115x190mm
Typ oprawy:miękka
Tagi:dieta, kulinaria, sztuka przetrwania
Rok Wydania:2017
Cena promocyjna:25.83PLN
Stara cena:36.90PLN
Oszczędzasz 11.07PLN (30%)
Promocja do dnia: 30-06-2018

Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 2

To nie tylko książka, ale stworzone z pasją narzędzie przetrwania.

W tej części Kuchni survivalowej prezentujemy różne sposoby wędzenia, krzesania ognia oraz tajniki doboru hubki i rozpałki.

Poznasz techniki pieczenia – w glinie, na spodku, w piecu glinianym i pod kloszem.

Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może uratować zdrowie, a nawet życie.

Tylko przygotowani przetrwają!

Niezwykły toolbook tym razem wyposażyliśmy w sól – trudną do zastąpienia w terenie przyprawę, naturalny konserwant, lekarstwo oraz regulator gospodarki wodnej w organizmie.

Toolbook zawiera:

* przepisy kulinarne z wykorzystaniem roślin łąkowych (np. mąka z kłączy perzu), leśnych (np. mąka z żołędzi) oraz bagiennych (np. ziołowe podpłomyki z mąką z pałki wodnej)

* prezentację technik gotowania w terenie (pieczenie w glinie, w glinianym piecu, wędzenie)

* techniki krzesania ognia oraz przygotowania hubki i rozpałki

* filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR

* sól, linijkę calową i centymetrową

Klienci kupili również:

Mapa strony Polityka prywatności Chcesz wyrazić swoją opinię? Napisz do nas | Masz problem?  Skontaktuj się                                                              |