Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 2

Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 2
Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 2
9788381030915
Premiera:25-10-2017
ISBN:978-83-8103-091-5
Liczba stron:160
Format:115x190 mm
Typ oprawy:miękka
Rok Wydania:2017
Cena:36.90PLN
Dostępność:duża

Kuchnia survivalowa bez ekwipunku. Gotowanie w terenie. Część 2

To nie tylko książka, ale stworzone z pasją narzędzie przetrwania. W tej części Kuchni survivalowej prezentujemy różne sposoby wędzenia, krzesania ognia oraz tajniki doboru hubki i rozpałki. Poznasz techniki pieczenia – w glinie, na spodku, w piecu glinianym i pod kloszem. Bezcenna, sprawdzona w praktyce wiedza, która może uratować zdrowie, a nawet życie. Tylko przygotowani przetrwają! Niezwykły toolbook tym razem wyposażyliśmy w sól – trudną do zastąpienia w terenie przyprawę, naturalny konserwant, lekarstwo oraz regulator gospodarki wodnej w organizmie. Toolbook zawiera: * przepisy kulinarne z wykorzystaniem roślin łąkowych (np. mąka z kłączy perzu), leśnych (np. mąka z żołędzi) oraz bagiennych (np. ziołowe podpłomyki z mąką z pałki wodnej) * prezentację technik gotowania w terenie (pieczenie w glinie, w glinianym piecu, wędzenie) * techniki krzesania ognia oraz przygotowania hubki i rozpałki * filmy instruktażowe dostępne w aplikacji Pascal AR * sól, linijkę calową i centymetrową

Klienci kupili również:

Bestsellery w tej kategorii

Mapa strony Polityka prywatności Chcesz wyrazić swoją opinię? Napisz do nas | Masz problem?  Skontaktuj się                                                              |