Kiszonki i fermentacje. Bestseller w nowej odsłonie

9788381036573
Premiera:1900-01-01
ISBN:978-83-8103-657-3
Liczba stron:288
Format:162x210
Typ oprawy:miękka
Rok Wydania:2020

Kiszonki i fermentacje. Bestseller w nowej odsłonie

ALEKSANDER BARON ZNOWU SIEJE FERMENT!

Autor „Kiszonek i fermentacji” powraca z rozszerzonym wydaniem swojej bestsellerowej książki. Jeszcze więcej przepisów. Jeszcze więcej inspiracji. Jeszcze więcej zabawy.

Czy masz ochotę na:

Stir-fry z kiszonymi burakami i jarmużem?
Tatar z kiszonym czosnkiem, rzodkiewką i trąbką śmierci?
Kiszone migdały?
Krupnik na fermentowanej kaszy gryczanej?
A może kiszoną krwawą mary?

Mistrz kuchni zaskakuje śmiałymi fermentacjami i niebanalnymi eksperymentami. Pokazuje też, jak tradycyjne potrawy przygotować w nowej aranżacji. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt!

ALEKSANDER BARON ZNOWU SIEJE FERMENT!

Autor „Kiszonek i fermentacji” powraca z rozszerzonym wydaniem swojej bestsellerowej książki. Jeszcze więcej przepisów. Jeszcze więcej inspiracji. Jeszcze więcej zabawy.

Czy masz ochotę na:

Stir-fry z kiszonymi burakami i jarmużem?
Tatar z kiszonym czosnkiem, rzodkiewką i trąbką śmierci?
Kiszone migdały?
Krupnik na fermentowanej kaszy gryczanej?
A może kiszoną krwawą mary?

Mistrz kuchni zaskakuje śmiałymi fermentacjami i niebanalnymi eksperymentami. Pokazuje też, jak tradycyjne potrawy przygotować w nowej aranżacji. Nieoczywiste zestawienia, gwarantowany efekt!

Klienci kupili również:

Mapa strony Polityka prywatności Chcesz wyrazić swoją opinię? Napisz do nas | Masz problem?  Skontaktuj się                                                              |