Jak jeść, by nie tyć i nie chorować

9788381035255
Premiera:2019-10-30
ISBN:978-83-8103-525-5
Liczba stron:304
Format:162x210
Typ oprawy:miękka
Tagi:dieta, kobiece, polska, poradnik, przepisy, lifestyle
Rok Wydania:2019
Cena:42.90PLN
Dostępność:duża

Jak jeść, by nie tyć i nie chorować

Insulinooporność, cukrzyca, zespół metaboliczny to nie wyrok!

Anna Powierza, która na co dzień zmaga się z insulinoopornością, wie z doświadczenia, jakim problemem jest życie, gdy je się zdrowo, a jednak nadal się tyje

Po postawieniu diagnozy udało jej się błyskawicznie schudnąć! Odzyskała też energię i harmonię wewnętrzną. Dziś dzieli się swoimi spostrzeżeniami i podpowiada, jak znaleźć odpowiedzi na pytania:

·        Czego unikać w diecie?

·        Co z zajadaniem stresu?

·        Czy istnieje dieta idealna dla osób chorych na insulinooporność?

·        Jak dobierać najlepsze produkty spożywcze?

·        Emocje – jak sobie z nimi radzić?

·        Jakie codzienne nawyki należy zmienić?

·        Jak jeść i nie tyć?

Jedzenie jest jednym z najistotniejszych elementów w życiu. Może być trucizną lub lekarstwem i pomocą w walce z chorobami. Dlatego warto wiedzieć, czym karmimy nasz organizm!

Bestsellery w tej kategorii

Mapa strony Polityka prywatności Chcesz wyrazić swoją opinię? Napisz do nas | Masz problem?  Skontaktuj się                                                              |