Dzikie kiszonki i inne fermentacje

9788381032506
Premiera:2018-09-05
ISBN:978-83-8103-250-6
Liczba stron:336
Format:165x235
Typ oprawy:miękka
Tagi:przepisy, kulinaria, blogowe, poradnik, wegetarianie
Rok Wydania:2018
Cena promocyjna:29.94PLN
Stara cena:49.90PLN
Oszczędzasz 19.96PLN (40%)
Promocja do dnia: 26-12-2018

Dzikie kiszonki i inne fermentacje

Fermentacja to sztuka i prawdziwa przygoda! I ogromne pole do eksperymentowania!

Z powodzeniem można kisić nie tylko popularne warzywa, ale także dzikie rośliny, a nawet grzyby.

 

Kaja Nowakowska i Gosia Ruszkowska, blogerki znane jako Mead Ladies, radzą, jak BEZPIECZNIE i smacznie fermentować to, co rośnie wokół nas (dzika marchew, lipa, bez lilak, boczniak, rdestowiec, żółtlica, głóg, stokrotka i wiele innych).

 

Kiszonki i fermentacje to nie tylko kulinarna fantazja!

To przede wszystkim samo zdrowie – kiszonki i inne fermentacje pozytywnie wpływają na nasz organizm: wzmacniają jelita, poprawiają trawienie i zwiększają odporność.

Poznaj również Dzikie smaki. Kuchnię zwariowanego zbieracza roślin, w której znajdziesz przepisy na pyszne dania z grzybów, korzeni, liści, owoców, nasion i kwiatów.

Klienci kupili również:

Bestsellery w tej kategorii

Mapa strony Polityka prywatności Chcesz wyrazić swoją opinię? Napisz do nas | Masz problem?  Skontaktuj się                                                              |